WANTED Speciale leerkrachten voor Speciale doelgroepen regio Rotterdam schooljaar2018/2019

 

Voortgezet Speciaal Onderwijs regio Rotterdam

Schooljaar 2018/2019

 Onderwijs is alleen passend als het de kansen van kinderen als           uitgangspunt neemt

  Er is plaats voor leerkrachten  in een fulltime aanstelling en voor 0,4 FTE

 Wat ga je doen

Je geeft les aan de midden of bovenbouw in alle vakken, (zoals Nederlands, Engels, wiskunde en burgerschap) op VMBO niveau, zodat de leerlingen na 4 jaar zijn toegerust op vervolg onderwijs. Jouw lessen zijn gebaseerd op het individuele ontwikkel perspectiefplan van de leerling, volgens het groepsplan van jouw klas. Op basis van je kennis over basisbehoeften en ontwikkelprocessen van jongeren realiseer je een veilig en gestructureerd  leerklimaat. Je stimuleert de kinderen en hun ouders/opvoeders om via persoonlijk leiderschap zelf de regie over hun leven te (her)pakken; Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Daarnaast neem je deel aan overlegvormen, gesprekken met ouders en pedagogisch medewerkers. Natuurlijk hou je de vorderingen van ieder leerling bij. Dit alles deel je met ouders/verzorgers, door met hen in gesprek te gaan en ze uit te dagen deel uit te maken van de schoolse ontwikkeling van hun kind..

Wie ben jij

  • Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het geven van avo vakken;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid;
  • Door jouw alerte en flexibele houding weet jij leerlingen bij de les in en de klas te houden;
  • Je hebt natuurlijk overwicht, bent in staat individueel verbinding te maken en zo snel duidelijk te krijgen wat elke leerling nodig heeft;
  • Je bent in staat leerlingen situationeel te coachen en te sturen op wat ze wel kunnen;
  • Je weet (verbaal) agressief gedrag te de-escaleren en de hulpvraag van de leerling te herkennen;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de cluster-4 doelgroep.

 

Wat mag je van ons verwachten

We bieden je een uitdagende functie bij een dynamische organisatie waar volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met mede professionals op de locatie probeer je via bestaande methodieken het meest optimale uit de leerling te halen. Door middel van coaching en begeleiding werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep met zich meebrengen. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs. De functie AVO Docent  is gewaardeerd in schaal LB (max. €3826 bij een fulltime aanstelling).

Interesse??

Maak vrijblijvend een afspraak om een dagdeel mee te lopen, de sfeer te proeven en kennis te maken met het team.

Bel met Suc6werk Lisette van der Kleij 06-23654395 of mail naar lvanderkleij@suc6werk.nl