Onze trainingen en trajecten zijn gericht op veel voorkomende vragen vanuit onderwijsorganisaties en leerkrachten. Daarnaast zijn er ltijd trainingen op maat mogelijk of combinaties van modules uit bestaande trainingen. Bel voor meer informatie met Lisette, zij kent alle trainers en trainingen. 

Onze trainingen en trajecten 

Training Stress Preventie

Als er (te) veel van je hoofd wordt gevraagd.
Soms heb je het gevoel dat jij
 alle ballen hoog moet houden. Dat iedereen om je heen altijd op het hetzelfde moment iets van jou wil of nodig heeft. Of het druk en chaotisch is in de ‘klas of in de lerarenkamer’ en je maar niet aan je werk komt en je dus je werk maar weer mee naar huis neemt. Of dat je juist rustig en geconcentreerd wel thuis of in een stilte ruimte zit te werken en je in een hoekje van je beeldscherm steeds een nieuwe e-mail op ziet poppen. Een e-mail van een collega met een hulpvraag, een leerling die iets nu moet weten of een bezorgde of boze ouder. En daar bovenop dan nog eens de eisen die er van de overheid aan jou als leerkracht worden gesteld. Dat alle lesstof niet alleen wordt aangeboden , maar ook getoetst en correct in het leerlingvolgsysteem wordt verwerkt. ……..

Lees meer. 

 

Onze trainers

Arno Janssen

Ik ben mijn werkzame leven begonnen in de reclamewereld. De ervaring met creativiteit maakt dat ik mensen die worstelen met dilemma’s kan helpen tot verrassende oplossingen voor zichzelf te komen. Mijn nuchterheid en relativeringsvermogen maken de opgeborrelde oplossingen vervolgens tot haalbare oplossingen.

Mijn werkwijze is confronterend. (Niet omdat het moet, maar omdat het kan.) Om aan te nemen dat je bent wie je bent en je altijd de keus hebt te veranderen hoe je doet. Om te werken aan ‘wat er is’ en niet aan wat er niet mocht of kon zijn. Om het maximale te halen uit wat er is. Om je talent(en) water te blijven geven. Mijn rol daarin: inzicht geven in jezelf en overzicht bieden in je mogelijkheden. Ik daag je uit in actie te komen door je handelingsperspectief aan te reiken. Uiteindelijk moet je het zelf doen. In een team of organisatie geef ik overzicht, creëer ik inzicht en bied ik handelingsperspectief.

Ik werk graag om vooraf dingen te voorkomen of achteraf om iets om te buigen dat niet meer werkt.

Michella Harte 

Ik ben Michella. Ruim 21 jaar zelfstandig coach en trainer. Begonnen in de HR-sector, via diverse opleidingen en levenservaring ben ik doorgegroeid naar het vak van trainer en coach.  Ik sta bekend als betrokken, gedreven en professioneel. Ik hou ervan het proces centraal te stellen zonder het gewenste resultaat uit het oog te verliezen.  Mijn kracht is om deelnemers te motiveren, stimuleren en activeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

Voor mijn is het essentieel dat nieuwe inzichten, verbeterde balans en ander gedrag, deel worden van de manier van leven en werken..  Borging van het geleerde is hierdoor een belangrijk onderdeel van een trainings-/coachtraject  die door mij worden verzorgd.

Hiervoor zet ik verschillende kennis, ervaring, methodieken en instrumenten  in om deelnemers energiek te helpen zoeken naar hun eigen antwoorden/oplossingen en deze te integreren in hun dagelijks werk- en privé omgeving.