Dit zijn onze coaches.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen dan we hier kunnen laten zien. Bel voor meer informatie met Lisette. Lisette kent alle coaches persoonlijk en kan aan de hand van uw vraag inschatten welek coach het best bij u past. Natuurlijk ligt de uiteindelijke keus altijd bij u. 

Rolf Roemers

Ik heb zeer ruime ervaring in het onderwijs van de werkvloer (obs/sbo-en vso-zmok) tot en met management aan toe. Iedereen wil graag een goede leerkracht/manager zijn, aan het einde van de dag nog voldoende energie over hebben en de volgende dag met plezier naar zijn/haar werk gaan.
Toch lukt dat niet altijd.

Orde in de klas.
Een probleem waar vrijwel iedere leerkracht mee te maken krijgt/heeft.
Daar sta je terwijl er nauwelijks effect is wat jij doet of zegt.
Dit resulteert in piekeren, onvoldoende nachtrust, vermoeid naar je werk gaan om daar de hele dag de orde trachten te bewaren. En dat…hoeveel dagen per week? Hoe ga je dit volhouden?
Langzaam opbranden en afhaken liggen op de loer en dat wil je niet dus ga je maar door totdat je ziek wordt of nog erger…op weg naar een burn-out!

Waar wacht je op?
Ik coach jou als leerkracht snel en effectief naar je doel toe zodat je meer inzicht krijgt in hoe te handelen, meer energie overhoudt, het lef krijgt om de juiste beslissingen te nemen, zelfverzekerder wordt zodat je weer met plezier met je vak bezig kunt zijn.
Hoe zal dat van invloed op je leven zijn?

Mijn kernwaarden zijn;
Veiligheid, duidelijkheid, respect, professionaliteit, enthousiasme, kwaliteit- en resultaatgericht.
Mijn stijl van werken is direct, indien nodig confronterend, wel met veel emphatie, betrokkenheid en humor.

Recenties
Ik had wel doelen maar wist niet waar te beginnen. Rolf heeft mij hier goed mee geholpen. In de daaropvolgende gesprekken heeft Rolf samen met mij doelen gesteld om mijzelf als leerkracht te ontwikkelen. Hier heb ik echt iets aan gehad.
Het grootste doel wat ik heb behaald is mijzelf blijven naar ouders en andere docenten toe. Rolf liet zien hoe ik dit aan moest pakken, en dit zal ik ook blijven toepassen. De momenten dat ik met Rolf in gesprek was heb ik als prettig en positief ervaren. Ik zou Rolf van harte aan mensen aanbevelen.
-meester Bart

Jos van Teunenbroek

Het onderwijs is in beweging, tekorten vragen om creatieve oplossingen. Bij het zoeken naar mogelijkheden om hier een bijdrage aan te leveren, vanuit al mijn ervaring,  heb ik een antwoord gevonden in Suc6werk.

In samenwerking met Suc6werk gaan we het aanbod uitbreiden.

Mijn expertise zal vooral gericht zijn op:

  • Coachen, begeleiden van startende directeuren, adjunct directeuren of middenmanagement.
  • Screenen van jong talent en hen begeleiden in de weg naar het leidinggeven.
  • Actief bemiddelen en zoeken naar talent op het terrein van management basisonderwijs
  • Begeleiden bij het dagelijks werk van de leidinggevende, denk hierbij aan ; maken werkverdelingsplan, formatieplan, schoolplan en de vraag: Hoe overleg ik hierbij met team, mr, bestuur.
  • Aanbod van praktijkgerichte workshops.

Waarom kies je mij?

Ik ben een zeer ervaren directeur met een passie voor goed onderwijs .Mijn kracht ligt vooral in het maken van verbindingen. Een voorwaarde om te komen tot beweging. Mijn wortels liggen in het kleuteronderwijs. Hier heb ik geleerd te kijken, luisteren en verbinding te maken.  Jaren heb ik gewerkt als directeur, interim directeur, zowel op vernieuwingsscholen als scholen met achterstanden. Voor mij moet de kracht van de leidinggevende in het onderwijs vooral gericht zijn op de vertaalslag van theorie naar de praktijk. Ik geniet van het overbrengen van mijn vaardigheden aan de nieuwe generatie van leidinggevende. Optimisme is mijn grote kracht. Elke bedreiging is voor mij een kans.

Marcel van Doorn

Als coach begeleid ik je op het persoonlijke vlak, je persoonlijk leiderschap. Binnen jouw werk word je als professional niet alleen beoordeeld op je technische vaardigheden of sociale vaardigheden. Onbewust word je afgerekend op het feit hoe jij met jezelf omgaat en in het leven staat. Dat klinkt misschien raar, tegelijk is dat de praktijk. Het gaat er echt om hoe jij met je persoonlijk leiderschap omgaat. Dat wil zo veel zeggen als hoe jij in je eigen leven staat met alle bagage die je hebt meegekregen, hoe ga jij om met alle lessen van het leven, waar loop je tegenaan.

Dit doe ik in een aantal gesprekken dat ik, daar waar nodig, aanvul met oefeningen, lichaamswerk en structuuropstellingen. Soms is een serie van een zestal gesprekken van een uur  voldoende, soms hebben we iets meer nodig. Gemiddeld duurt een coachtraject drie maanden.

Ronald Smout 

Ronald is een coach die de nadruk legt op verbinding, oprechtheid en eerlijkheid. Dat is de basis om tot een gelijkwaardig coachtraject te komen.

Gezien zijn toegankelijkheid zal men zich snel op zijn/haar gemak voelen en discretie is één van zijn belangrijkste waarden. Dit maakt dat Ronald’s trajecten niet verzanden in tijdrovend gepraat maar doelgericht naar inzicht en oplossing toewerken.

Naast coach is Ronald in de gemeente Gooise Meren een eigen initiatief, Man Onder Dak,  begonnen als ervaringsdeskundige. Hier biedt hij sinds 2015 mannen een veilige plek aan om tot zichzelf te komen om na een half jaar weer zelfstandig en succesvol in de maatschappij mee te kunnen draaien.

Ronald geeft tevens hardlooptrainingen op niveau (zelf heeft hij 11 marathons uitgelopen) en daagt aspirant lopers uit, om meer uit zichzelf te halen. Vanuit rust, inspanning en focus begeleidt Ronald deze lopers naar voorheen ongekende mogelijkheden. Het effect van lopen op de hersenen is wetenschappelijk bewezen waardoor het een natuurlijk “medicijn is tegen burn-out en stress. “Iemand kan meer dan hij denkt” en Ronald haalt dat eruit.

Finishen alleen al geeft enorme voldoening. Laat staan een geweldige eind tijd!

Na zijn opleiding systemische bedrijfsopstellingen, traint, begeleidt en geeft Ronald klanten advies binnen het MKB.

Quote van Ronald; “Alleen voor mensen die durven te reflecteren en oprecht de moed hebben om hun grenzen te verleggen ”.